Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament 2 camere BERCENI - OBREGIA

51 m2, 10/10, an constructie: 1970

58.000 €

Ultima actualizare: 31 Martie 2019
Rata credit de la 1,543 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 2 camere BERCENI - OBREGIA, cf.1, decomandat, spatios, etaj 10/10, renovat +terasa blocului, termopan inclusive balcon inchis, parchet, gresie, faianta, usa metalica, 2 aparate aer conditionat,bucutarie mobilata, calorifere noi, storuri la geamuri. Se vinde mobilat. Pozitionarea ofera acces rapid catre toate punctele de necessitate curenta: statii RATB, magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, scoala, gradinita, centrul TELEKOM.

Detalii imobil Proprietar vand apartament 2 camere BERCENI - OBREGIA

Camere 2
Strada Sperantei
Suprafata 51 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..