Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere-Pallady

48 m2, 1/3, an constructie: 2018

50.500 €

Ultima actualizare: 20 August 2018
Rata credit de la 1,342 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere, cu suprafata utila de 48 mp, situat in complexul rezidential Hefaistos Residence in proces de finalizare, din zona Theodor Pallady- Ozana. (In spate la Opel GTT). Apartamentul este decomandat, confort 1, cu spatii aerisite si bine structurate (camere patrate si egale). Apartamentul se preda la cheie cu utilitati, cu gresie, faianta, usi, ferestre, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare, iar cei care vor achizitiona spatiul in urmatoarele doua saptamani si le pot personaliza. Complexul este format dintr-o singura constructie de P+2+3 Retras, si insumeaza 25 de spatii de locuit. Zona este numai de vile, linistita si cu trafic redus (doar riveranii). Ansamblul va fi dat in folosinta la sfarsitul lunii august al acestui an. Comision 0. Tva inclus 5%. Se accepta plata cash sau credit ipotecar.

Hol-6,9 mp
Bucatarie-7,9 mp
Baie-4,3mp
Dormitor-13,3 mp
Living-13,4 mp
Logie-2,2 mp

Interfon.
Curte inchisa, cu acces privat.
Parcare.
An constructie 2018.
Suprafata 48 mp.
Confort 1.
Regim de inaltime- P+2+3 Retras.
Metrou: Nicolae Teclu si 1 Decembrie 1918.
Ratb-Tramvai: 15, 19, 23, 27, 40.
Vecinatati: Lidl Pallady, Penny Market, Auchan, Metro, Dedeman, Iris Mall, Farmacie, Oby, Decathlon, Mega Image, Piata Trapezului, Jumbo, Jysk si in curand Ikea
Loc de parcare exterior (inchis si amenajat)-2500+TVA eur

Desfasurarea executiei se poate urmari pe adresa de fb a ansamblului rezidential : https://www.facebook.com/pg/HefaistosResidence

Pentru rezervari, vizionari si detalii suplimentare :

Dezvoltator: 0740.857.231

Departament vanzari-0765.309.993


Detalii imobil Apartament 2 camere-Pallady

Camere 2
Strada Drumul Lunca Tarnavei
Suprafata 48 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..