Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament NOU 2 camere Baneasa - La prima inchiriere

69 m2, 4/5

700 € / luna

Ultima actualizare: 11 Iulie 2018

Proprietar, inchiriez apartament 2 camere, an finalizare constructie 2018, prima inchiriere, nemobilat, neutilat, disponibil imediat. Imobil dotat cu lift. Suprafata utila 69 mp, dotat cu 2 bai, pret 650 euro/luna; daca se doreste loc de parcare subteran, pretul este de 700 euro/luna. Usa intrare Pinum, usi interior Porta Doors, parchet Egger, gresie si faianta Opoczno.
Acum aveti ocazia sa locuiti intr-un apartament modern, in care va bucurati de confort si profitati de conditii excelente - chiar in imediata apropiere a Parcului Herastrau si a mijloacelor de transport in comun (131, 205, 301, 335).
Fara animale de companie.

Detalii imobil Apartament NOU 2 camere Baneasa - La prima inchiriere

Plata in avans 1 luna
Garantie 700 €
Camere 2
Strada Neagoe Voda
Suprafata 69 m2
Etaj 4/5
Bai 2
Centrala termica DA
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..