Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Mihai Bravu - Victor Babes

62 m2, 2/9

350 € / luna

Ultima actualizare: 18 Martie 2018

Inchiriere apartament situat pe str.Mihai Bravu vis-a-vis de institutul Victor Babes, 2 camere, foarte spatios si luminos, iar iarna foarte calduros datorita caloriferelor din fonta, etaj 2/10, supafata: 62mp utili, decomandat, balcon, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, mobilat si utilat.

Apartamentul este situat la 5-6 minute de metrou Dristor / metrou Piata Muncii, iar la parter se gasesc Mega Image, banci si magazine.
Pret: 350euro
Contact: 0730.410.783

Detalii imobil Mihai Bravu - Victor Babes

Camere 2
Strada Mihai Bravu
Suprafata 62 m2
Etaj 2/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..