Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap.2 camere Petro City rezidential pe malul lacului Baneasa

73 m2, 1/4

405 € / luna

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2018

Inchiriez 2 camere utilate: bucatarie mobexpert,combina frigorifica ,aragaz,masina de spalat.  Bloc nou contorizat 2008 et 1/4 si garaj la parter.Zona rezidentiala de vile si blocuri cu 4 etaje foarte linistita si famili selecte.
Interfon cartela,intrare fata spate scara interioara din garaj (telecomanda usa garaj) catre ap.Interior modern gresie ,faianta ,termopan,parchet,internet,cablu.Centrala de scara proprie ,intretinere rezonabila.Foarte luminos si calduros pozitionat spre sud.Proaspat zugravit .Se poate viziona incepand cu 01.04.2018.Se inchirieaza la persoane serioase pe perioada lunga de timp.O luna chirie si o luna garantie

Detalii imobil Inchiriez ap.2 camere Petro City rezidential pe malul lacului Baneasa

Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 2
Strada Aleea Tripoli
Suprafata 73 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Camari si logii 1
Terase si balcoane 1
Centrala termica DA
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
An renovare 2018
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..