Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 Camere la Universitatii

155 m2, 2/8, an constructie: 1948

108.000 €

Ultima actualizare: 16 Martie 2018
Rata credit de la 2,872 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 4 Camere la Universitatii de Vanzare , dec., 155 mp, semi mobilat, utilat, dispune de un spatiu pentru receptie sau birou, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane si multiple spatii de depozitare.Fiecare camera este dotata cu aparata de A/C. In acceso moment este inchiriat. Pretabil firma sau particulari.

Pentre intrebari nu ezitati sa sunait.

Proprietar, direct fara agentie sau intermendiari!, numar etaj: 8, numar camere: 4 + hol intrare de 31 mp , numar bai: 2, suprafata utila: 155.

Adresa Vasile Conta nr. 7-9, numar etaj: 8, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 155, anul constructiei: 1948

Detalii imobil Apartament 4 Camere la Universitatii

Camere 4
Strada Vasile Conta
Suprafata 155 m2
Etaj 2/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1948
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..