Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Panduri, particular, 3 camere decomandate, bloc reabilitat termic

73 m2, 3/8

420 € / luna

Ultima actualizare: 20 Martie 2018

Particular 3 camere decomandate, Panduri, strada Ion Urdareanu, 73 metri patrati, 3/8, 2 bai, 2 holuri, bucatarie inchisa 10 metri patrati, vedere mixta , renovat modern, gresie, faianta Italia, tapet Germania, parchet laminat, termopan, usa metalica, complet mobilat si utilat, corpuri iluminat moderne, perdele, jaluzele rulou, bar , televizor plasma Philips 105 cm, masina spalat, frigider, hota, etc, cablu tv in toate camerele. Repartitoare si apometre cu telecitire. Blocul, construit 1987, este extrem de curat, reabilitat termic, 2 intrari, camere video ambele intrari, lift modern cu spoturi si oglinzi. Pe palier se afla o uscatorie la care au acces doar locatarii de pe palierul respectiv. Zona verde, foarte linistita. 420 euro lunar.

 

Detalii imobil Panduri, particular, 3 camere decomandate, bloc reabilitat termic

Plata in avans 1 luna
Camere 3
Strada Ion Urdareanu
Suprafata 73 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Camari si logii 1
Terase si balcoane 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..