Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Armeneasca

50 m2, 4/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 14 Martie 2018

Inchiriere apartament 2+ camere Armeneasca, ultracentral, etaj 4/4, suprafata de 50mp, semidecomandat, recent renovat,mocheta noua, complet mobilat si utilat modern,centrala termica,camera de serviciu, balcon, spatii depozitare, acces facil mijloace de transport in comun. Pret chirie 350 eur/luna . Contact: Ecaterina 0740098210

Detalii imobil Inchiriere apartament 2 camere Armeneasca

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Pictor Nicolae Vermont
Suprafata 50 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..