Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere - disponibilitate imediata

80 m2, 3/8, an constructie: 1987

105.000 €

Ultima actualizare: 14 Martie 2018
Rata credit de la 2,727 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, etaj 3 / 8, bloc an constructie 1987, confort 1, semidecomandat;2 bai, 3 balcoane inchise cu termopan; gresie, faianta, parchet, utilat, mobilat, AC, cablu TV, internet, usa metalica; bloc linistit, stradal; disponibilitate imediata; se vinde cu loc de parcare.105.000 EuroPersoana contact: Prisecaru Dumitru - 0722839392

Detalii imobil Apartament 3 camere - disponibilitate imediata

Camere 3
Strada Blvd Basarabia
Suprafata 80 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..