Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, 2 camere decomandat, Bd. Ghencea

51 m2, 1/8, an constructie: 1983

64.500 €

Ultima actualizare: 10 Martie 2018
Rata credit de la 1,716 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand ap. 2 camere decomandat, Bd. Ghencea - str. sg. maj Cara Anghel, et. 1 din 8, bloc reabilitat, ap. izolat si pe interior (foarte calduros), amplasat pe centru, vedere fata - spre case, pomi si verdeata. Renovat - zugravit cu minutiozitate, materiale de calitate.  Conducte apa schimbate 2016 pe toata scara. Bucatarie inchisa, patrata (9 mp). Balcon 3 mp. Modificari interioare autorizate (marire bucatarie), inscrise in cartea funciara. Disponibil pentru tranzactie operativa si mutare imediata. Scara curata, vecini civilizati. Nu este ipotecat, nu are probleme juridice. Se vinde partial mobilat (dresing hol, aer conditionat). Accept credit dar prefer plata cash cu negociere pret. Disponibil pentru vizionare seara sau in week-end. Pentru contact telefonic va rog dupa ora 18,oo sau in week-end. Nu accept promovare prin agentii imobiliare.

Detalii imobil Proprietar, 2 camere decomandat, Bd. Ghencea

Camere 2
Strada sg maj Cara Anghel
Suprafata 51 m2
Etaj 1/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1983
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..