Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de inchiriat zona PIATA ALBA IULIA

230 m2, P+2

1.900 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 9 Martie 2018

Inchiriez vila P+2 (90 mp/nivel) + et. 2 (garsoniera, 33 mp) din alta constructie, curte individuala cu acces auto, zona Piata Alba Iulia sector 3.
Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 8, numar loc de parcare: 4, numar bai: 5, suprafata utila: 230, suprafata totala: 220, suprafata construita: 300, anul constructiei: 2007.
Se elibereaza la 15.03.2018.

Detalii imobil Vila de inchiriat zona PIATA ALBA IULIA

Pret/m2 8,26 € / luna
Plata in avans 1 luna
Camere 8
Strada Popa Stoica Farcas
Suprafata 230 m2
Structura P+2
Bai 5
Mobilata nu
Utilata nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..