Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere, mobilat si utilat, sector 3

55 m2, 6/8, an constructie: 1984

70.000 €

Ultima actualizare: 9 Martie 2018
Rata credit de la 1,910 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere ! Se accepta si diferite tipuri de credit.
Blocul este reabilitat, iar apartamentul reamenajat, avand instalatii electrice si sanitare noi. Se vinde mobilat (complet, nu doar ce se vede in poze) sau nemobilat.
Este situat pe strada Fizicienilor din sectorul 3, aproape de intersectie, de metrou si mijloace de transport, foarte aproape de hypermarketuri (Auchan, Lidl, Penny, Carrefour) si mall-ul Park Lake.
Se ofera si loc de parcare. Blocul are 2 lifturi si este foarte curat cu vecini de calitate.
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.

Pentru detalii suplimentare si vizite la apartament va rog sunati la 766484313

Detalii imobil Vand apartament 2 camere, mobilat si utilat, sector 3

Camere 2
Strada Fizicienilor
Suprafata 55 m2
Etaj 6/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..