Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez apartament 3 camere Militari complex Apusului

68 m2, 1/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 9 Martie 2018

Rog sa nu fiu contactat de agentii imobiliare!! numai particulari!! Proprietar,Inchiriez apartament cu 3 camere Militari, in complexul Rezidential Apusului 1.Suprafata este de 68 mp in bloc nou -anul constructie 2012 - etajul 1.Apartamentul este complet mobilat si utilat cu finisaje deosebite, foarte bine intretinut, electrocasnice de ultima generatie, mobilier IKEA. Ideal pentru familie cu un copil sau cuplu. Bucatarie si baie utilate integral. Balcon inchis.Centrala termica, costuri de intretinere foarte mici.Un loc de parcare inclus! ca facilitati in zona: Supermarket, gradinita, biserica, parcuri pentru copii.Mijloace de transport: 1,6 km de metrou Pacii, 1 km de Complex RATB Apusului, maxi taxi 611 (Lujerului - Militari Residence si retur, opreste in complex!), 106, 178 etc. Rog sa fiu contactat de catre persoane serioase.Ofer si cer seriozitate maxima.

Detalii imobil Proprietar inchiriez apartament 3 camere Militari complex Apusului

Garantie 350 €
Camere 3
Strada apusului
Suprafata 68 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..