Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Obor Avrig Mihai Bravu Parc Primaria Sec 2 Buc Zona Mirifica

52 m2, 5/10

407 € / luna

Ultima actualizare: 9 Martie 2018

Proprietar inchiriez apartament 2 camere intr-o zona mirifica - verdeata si liniste – etj 5 din 10. La 5 minute fata de: statia Metrou Obor, Piata si Hala Obor, Bucur-Obor, Parcul deosebit al Primariei sect 2. Renovat si dotat cu toate utilitatile ... TOTUL NOU. Mobilat modern. Electrocasnice noi : aragaz (electric) cu plita electrica, frigider, masina spalat rufe, tv, , aer conditionat - toate sunt NOI. Chiria lunara 1900 lei (407 euro), negociabil. Blocul este reabilitat termic - iarna caldura, vara racoare-. Inchirierea se face numai cu contract de inchiriere (legal) si pe o perioada de minim 1 an. Apartamentul este deosebit, merita sa fie vazut si ... inchiriat. Ofera confort si facilitati deosebite, toate intr-o locatie cu multa verdearta. Rog multa seriozitate, aceiasi seriozitate pe care eu o confer. Link: https://sites.google.com/site/rointer17/Colaj_MB_03.jpg 

Detalii imobil Obor Avrig Mihai Bravu Parc Primaria Sec 2 Buc Zona Mirifica

Garantie 450 €
Camere 2
Strada Mihai Bravu 29-35
Suprafata 52 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..