Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 camere Dristor Kaufland

68 m2, 1/8, an constructie: 1986

89.900 €

Ultima actualizare: 9 Martie 2018
Rata credit de la 2,448 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este situat intr-o zona rezidentiala linistitala 10 minute de statia de metrou Dristor. Este situat la etajul 1 din 8intr-un bloc construit in 1986. Suprafata utila este de 68 mpcu o structura de cadre de beton armat. Spatiul util este compus din 3 camere decomandate, bucatarie , 2 grupuri sanitare, trei debarale si un balcon. Blocul este in curs de reabilitare termica. Finisajele sunt de calitate, tamplarieexterioara termopan, 2 aparate de aer conditionat, calorifere schimbate. Apartamentul are un loc de parcare inclus. Este disponibil la 89900 euro

Detalii imobil Apartament 3 camere Dristor Kaufland

Camere 3
Strada Marius Buteica
Suprafata 68 m2
Etaj 1/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..