Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere

77 m2, 9/10, an constructie: 1977

78.000 €

Ultima actualizare: 6 Martie 2018
Rata credit de la 2,123 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, zona linistita , decomandat,suprafata totala 77mp suprafata utila 69.08 mp,2 balcoane, bucatarie mare 9mp (gresie si faianta) , baia (gresie si faianta), sufrageria cu balcon .Bloc pe Soseaua Mihai Bravu la 5min de statia de metrou Bucur Obor -Iancului .In apropiere gasim:gradinite, licee, scoli generale, centre comerciale precum , Mega Image, Mall Veranda, Kaufland. Facem 5-10 min pana la acestea.!Apartamentul se preda mobilat sau liber.Acept si credit.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere

Camere 3
Strada SOS MIHAI BRAVU
Suprafata 77 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..