Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

NOU - București Nord - Petrom City (Străuleşti). Inchiriere - 3 cam

110 m2, 1/5

900 € / luna

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2018

Vă propunem spre închiriere un apartament  spațios, confort lux, cu 3 camere situat în zona de nord a capitalei (Băneasa Petrom City) într-un complex rezidențial construit în 2017, cu vedere la lacul Băneasa, cu paza permanenta, supraveghere video şi loc de parcare plătit. 
Apartamentul este complet decomandat, situat la etajul 1/5, are o suprafață totală de 110mp, care include si terasa, cu acces la piscina și sala de fitness, loc de joaca pentru copii.
Aflat la prima închiriere, apartamentul este complet mobilat și utilat, are Smart Tv și aer condiționat, centrală termică, totul nou. Sunt 2 băi.
Mijloace de transport în comun se află la o distanta de 200m de complex.
În vecinătate exista zona comercială Băneasa: Mall Băneasa Shopping City, hipermarketul Carrefour, supermarketul Mega Image și magazinul Ikea. 
Complexul rezidențial are acces rapid (15 minute) la Aeroportul Henri Coandă - Otopeni. 
Prețul este 900 euro/lună. 
Apartamentul este liber și disponibil imediat.
Pentru detalii și vizionari va stăm la dispoziție la nr de tel. 0722 350 156 (între 12-17, după 20), 0799 756 083.

Detalii imobil NOU - București Nord - Petrom City (Străuleşti). Inchiriere - 3 cam

Plata in avans 1 luna
Garantie 900 €
Camere 3
Strada Tripoli
Suprafata 110 m2
Etaj 1/5
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..