Acest anunt nu mai este activ

Apartament 4 camere, mobilat,utilat, bl. tip.F

87 m2, P/4, an constructie: 1967

125.000 €

Ultima actualizare: 28 Februarie 2018
Rata credit de la 3,324 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul, situat la parterul unui bloc tip F,  semidecomandat, 2 bai, balcon 6 m si o suprafata de 85.70 mp, a fost renovat de la 0, instalatia electrica si sanit. schimbata, sistem antirefulare baie si bucatarie, inclusiv ptr mirosuri. Gresia si faianta - Marazzi, din Italia. Balcon 6 m lung., inchis cu termopan,  plase tip rulou si cu grilaj. Toate ferestrele au plase si grilaje. Usa intrare – metalica,  Mottura.

Tevile de caldura de la subsol, trec pe sub pardoseala acestui apartament, motiv ptr care iarna folosim caloriferele foarte putin, iar in sufragerie deloc. Doua aparate de aer conditionat, in living(montat 2017) si in dormitorul mare.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu electrocasnice de calitate, plita inductie, masina de spalat vase Bosch,  masina spalat rufe LG (2017), mobila de calitate.

Este situat la strada vis a vis de Parcul Drumul Taberei. Chiar in fata blocului este statia de autobuze, iar la 70, 100 m viitoarea statie de metrou. Ap.nu are vicii ascunse

Detalii imobil Apartament 4 camere, mobilat,utilat, bl. tip.F

Camere 4
Strada Drumul Taberei
Suprafata 87 m2
Etaj P/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1967
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..