Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament 3 camere langa metrou, ferit de zgomot,1990

80 m2, 7/8, an constructie: 1990

98.000 €

Ultima actualizare: 27 Februarie 2018
Rata credit de la 2,607 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament decomandat cu 3 camere, 2 bai, 1 balcon si o suprafata de 80 mp, confort 1, etaj 7/8 .

Distanta pana la metrou este de 100m (1 min de mers pe jos).

Apartamentul este amplasat intr-un imobil cu 8 etaje construit in 1990 situat in planul 2 fata de Stefan cel Mare si Bucur Obor departe de zgomot si trafic, ce urmeaza sa intre in programul de reabilitare anul acesta.

Este o locuinta aflata la un e
taj intermediar, cu dotari multiple, – parchet, termopan la toate camerele, gresie, faianta, usi la interior schimbate, usa metalica etc. Se vinde TOTAL mobilat, cu masina de spalat,frigider,aragaz etc.

Detalii imobil Proprietar vand apartament 3 camere langa metrou, ferit de zgomot,1990

Camere 3
Strada Vaporul lui Assan
Suprafata 80 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..