Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular inchiriez apart 4 camere modern Mosilor aproape de metrou

90 m2, 4/9

550 € / luna

Ultima actualizare: 26 Februarie 2018

Apartament central, elegant si spatios, Mosilor, langa metrou, cu 4 camere, se inchiriaza nemobilat, cu bucataria semi-mobilata si avand aragaz si frigider. Apartamentul este decomandat, dotat cu 2 bai, 2 balcoane inchise, 1 debara, 1 dressing cu oglinzi, tamplarie termopan (inclusiv plase de tantari), gresie, faianta si parchet moderne, usa intrare metalica, interfon, 2 aere conditionate, jaluzele si perdele noi (nu apar in poze). Este situat la etajul 4 din 9, intr-un bloc reabilitat termic recent. Are o pozitie centrala (zona Calea Mosilor - Bucur-Obor), foarte aproape de magazine, piata Obor, magazinul Bucur-Obor, supermarket, scoli, gradinite si beneficiaza de acces usor la toate mijloacele de transport in comun (metrou, troleibuz, tramvai).

Detalii imobil Particular inchiriez apart 4 camere modern Mosilor aproape de metrou

Garantie 550 €
Camere 4
Strada Cenusaresei
Suprafata 90 m2
Etaj 4/9
Bai 2
Mobilat nu
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..