Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere BD. UNIRII 98mp

98 m2, 6/9, an constructie: 1996

158.000 €

Ultima actualizare: 22 Februarie 2018
Rata credit de la 4,203 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament cu 3 camere, situat in bloc monolit din Bd. Unirii, etaj 6, compus dintr-un living, 2 camere, 2 grupuri sanitare, spatii depozitare si 3 terase generoase, ce se diferentiaza prin dispunerea deosebita a acestuia. Spatiul teraselor se poate include foarte usor in suprafata locuibila. Apartamentul are finisaje interioare precum gresie, parchet, termopan, usa metalica, aer condtionat. Blocul este unul civilizat, cu scara curata, amplasat utracentral si cu acces imediat catre Piata Unirii, Tribunalul Bucuresti, etc.

Detalii imobil Apartament 3 camere BD. UNIRII 98mp

Camere 3
Strada Bulevardul Unirii
Suprafata 98 m2
Etaj 6/9
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1996
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..