Proprietar - Apartament 4 camere decomandat Ferdinand-Pantelimon

87 m2, 7/10, an constructie: 1981

97.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,580 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 4 camere in zona Pantelimon bld. Ferdinand, bloc stradal, reabilitat termic, confort 1, decomandat, avand o suprafata utila de 87 mp, prevazut cu 2 grupuri sanitare si 2 balcoane inchise. Apartamentul este situat la etajul 7 din 10 intr-un bloc construit in anul 1981, cu 3 apartamente pe nivel, este luminos si dispune de vedere mixta cu orientare pe axa nord-sud. Blocul are structura de rezistenta din grinzi de beton armat si caramizi din bca. Imobilul este amplasat in apropiere de metrou Piata Iancului si Bucur Obor si are acces usor in centru prin liniile RATB. In zona gasiti supermarket-uri, gradinite, scoli, Piata Obor si Mall Veranda, Mega Mall si numeroase centre de fitness.
Caracteristici
  Nr. camere: 4  Etaj: Etaj 7 / 10  Suprafaţă utilă: 87 mp  Compartimentare: decomandat  Confort: 1  Nr. băi: 2  Nr. balcoane: 2  An construcţie: 1981  Structură rezistenţă: grinzi de beton armat si caramizi bca
Utilităţi: Termoficare, Gaz, Acces internet prin fibra optica
Finisaje
  Ferestre cu geam termopan: PVC  Usa intrare: Metal  Izolatii termice: Bloc izolat termic
Dotări
  Dotari imobil: Interfon, Lift  Diverse: Senzor de gaz  Contorizare: Apometre, Repartitoare
Vecinătăţi
  Piata Obor, Veranda Mall, Mega Mall, Piata Iancului
  Mijloace de transport in comun:  Metrou: Piata Iancului / Obor 10 minute  RATB 2 minute: tramvaie: 14, 36, troleibuze: 85, 69, autobuz: 101  RATB 10 minute: tramvaie 1, 34, 46, autobuze: 330, 335

Detalii imobil Proprietar - Apartament 4 camere decomandat Ferdinand-Pantelimon

Pret/m2 1.114,94 €
Camere 4
Strada Pantelimon-Ferdinand
Suprafata 87 m2
Etaj 7/10
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate buna
An constructie 1981
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..