Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apt Gorjului

74 m2, 10/10, an constructie: 1977

64.000 €

Ultima actualizare: 20 Februarie 2018
Rata credit de la 1,702 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Broker imobiliar acreditat ca propune spre vanzare un apt de 3 camete foarte bine pozitionat la Statia de Metrou Gorjului la 2 minute, decomandat, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, 3 aer conditionat, buc open space, acte in regula, instalatie sanitara si electrica noua, terasa fara nici o problema,se accepta credit Prima Casa, ipotecar, cash, sau schimb cu un apt de 2 camere in zona Pajura, Bucuresti Noi, Damaroaia plus difetenta.

Detalii imobil Apt Gorjului

Camere 3
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 74 m2
Etaj 10/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..