Acest anunt nu mai este activ

Vanzare 2 camere Militari, comision zero, in Bulevard 67, bloc 1989,

70 m2, 6/7, an constructie: 1989

64.999 €

Ultima actualizare: 20 Februarie 2018
Rata credit de la 1,729 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar,vand apartament 2 camere situat stradal pe b-dul Iuliu Maniu in Militari sector 6 zona Pacii, la 1minut de metrou si statii r.a.t.b. Mega Image la parter, 2min de Lidl si Kaufland. intrare si vedere mixta din/in/la bulevardul Iuliu Maniu.intrarea se face din bulevard si din spatele blocului, parcare, magazine, 1minut de parcul Pacii, iluminat public, vecini civilizati, scara renovata.
Apartamentul este decomandat, confort I sporit, la etajul 6/7, an finalizare constructie 1989, suprafata 69 mp (balcon inclus). Blocul va intra in programul de reabilitare termica in August 2018, scara curata recent renovata,bloc beton-cadre. Dispune de cablu tv,internet fibra, contorizare termoficare si apometre, balcon mare inchis la sufragerie plus un mini balcon inchis la dormitor vedere fata ambele , magistrala gaze la etaj pentru centrala proprie,interfon, parchet, mocheta, geam termopan mare baie, gresie-faianta, zugrazit-renovat in urma cu 3 ani, gaze, current.
Dispune de cadastru si intabulare,taxe si acte la zi.Pret 64.999 euro disc.Tel 0735.082.165
Nu accept schimburi.
Accept orice forma de plata cash, credit ipotecar, prima casa etc
Ideal pentru locuit dar si pentru a fi oferit cu chirie, birouri, firma, investitie.

Comision zero.

Nu colaborez cu agentii care percep commission pentru vanzare.!!!, 

Detalii imobil Vanzare 2 camere Militari, comision zero, in Bulevard 67, bloc 1989,

Camere 2
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 70 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..