Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere de închiriat pe termen lung

52 m2, 2/4

275 € / luna

Ultima actualizare: 20 Februarie 2018

Apartamentul este situat in cartierul Drumul Taberei,  într -un bloc reabilitat termic, lângă viitoarea  stație de metrou şi  parcul Moghioros.Baia si bucătăria sunt complet mobilate şi utilate. Camerele sunt goale pentru a da posibilitate chiriașului să le mobileze pe gustul său, pe termen lung.Există totuși un dulap mare pe hol. De asemenea apartamentul este dotat cu centrală pe gaze şi aer condiționat, în vederea optimizării costurilor de întreținere.Pentru soferi este de interes locul de parcare închiriat de la ADP. 

Detalii imobil 2 camere de închiriat pe termen lung

Garantie 275 €
Camere 2
Strada Delineşti
Suprafata 52 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..