Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

SEBASTIAN NASAUD SECTOR 5 APARTAMENT 2 CAMERE CF1 52 MP

52 m2, P/4, an constructie: 2009

45.000 €

Ultima actualizare: 20 Februarie 2018
Rata credit de la 1,197 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

RAHOVA ZONA SEBASTIAN STR NASAUD VINDEM APARTAMENT 2 CAMERE CF1 SD ETAJ P/4 G F T UM ,GEAM LA BAIE ,52 MP ,AN 2009,ACTE LA ZI PLATA CASH ,ZONA CIVILIZATA CU DESCHIDERE RATB 117 ,SCOLI SI GRADINITE ,APROAPE SUPERMAKETURI LA ALEGERE  ,SE AJUNGE IN 10 MINUTE LA UNIREA BLOC LA POZITIE NUMAI PLATA CASH

Detalii imobil SEBASTIAN NASAUD SECTOR 5 APARTAMENT 2 CAMERE CF1 52 MP

Camere 2
Strada NASAUD
Suprafata 52 m2
Etaj P/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..