Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Aviatiei Promenada Mall, 3 camere de inchiriat, langa metrou parc

70 m2, 2/4

700 € / luna

Ultima actualizare: 19 Februarie 2018

Direct de la Proprietar - Aviatiei: ofer spre inchiriere apartament 3 camere (2 bai), la 2 minute de metrou / birouri / Promenada Mall. Este un apartament luminos la etajul 2 din 4, cu vedere pe spate (nu se aude traficul). Curat, bucatarie noua, 2 x aer conditionat, balcon inchis, apometre, masina de spalat. Acces facil la metrou, magazine, birouri, parcul Herastrau la 5 minute.

 

Putem discuta inchirierea cu toate utilitatile incluse. Contractul va fi inregistrat la ANAF. Proprietarul vorbeste Engleza, pana acum proprietatea a fost inchiriata unor expati.

 

Telefon 0746 135 513

Detalii imobil Aviatiei Promenada Mall, 3 camere de inchiriat, langa metrou parc

Garantie 700 €
Camere 3
Strada Soseaua Pipera 17
Suprafata 70 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..