Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar Vitan Olimpia inchiriez apt 2 camere

58 m2, 3/10

350 € / luna

Ultima actualizare: 18 Februarie 2018

Inchiriez apt 2 camere  Calea Vitan, direct proprietar, bloc an 1980, etaj 3/10 semidecomandat, 58mp, nu este stradal,bloc reabilitat termic, linistit si curat, boxa subsol, loc parcare platit, bucatarie open space, renovat, balcon mare inchis , gresie, faianta, parchet,AC, alarma apartament. Acces imediat Auchan Vitan, Kaufland Vitan, apropiere parc IOR, la 10 minute de mers pe jos  de Mall ParkLake si Mall Vitan, apropiere metrou Dristor si Mihai Bravu

Detalii imobil Proprietar Vitan Olimpia inchiriez apt 2 camere

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Baia Mare
Suprafata 58 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..