Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere militari gorjului (direct proprietar)

52 m2, 3/4, an constructie: 1970

56.900 €

Ultima actualizare: 16 Februarie 2018
Rata credit de la 1,506 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere este situat in Cartierul Militari, Piata Gorjului ( pe parte cu piata ), Strada Cernisoara nr 5-13, la 100m de gura de metrou gorjului si la 50m de Bulevardul Iuliu Maniu. Apartamentul se afla la etajul 3 intr-un bloc de 4 nivele, construit din beton+caramida. Impartirea este de tip semidecomandat si cu o suprafata de 52mp. Apartamentul a fost renovat in 2014, avand refacuta instalatia electrica pe cupru si sanitara. Aer conditionat nou, Usi interior schimbate, exterior usa metalica. Fersetre termopan tripan farest 4 anotimpuri. Tavanul este izolat cu rigips, in mare parte a iernii nefiind necesar consumul de caldura. Gresie + fainata bucatarie si baie, parchet living, dormitor si balcon. Bloc civilizat, scara linistita si renovata, vedere pe fata, spatiu verde generos. Blocul dispune de parcare privata inchisa. Acetele la zi. Cadastru si intabulare. 

Detalii imobil Apartament 2 camere militari gorjului (direct proprietar)

Camere 2
Strada Cernisoara
Suprafata 52 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..