Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament Bucur Obor

63 m2, 5/10, an constructie: 1975

69.000 €

Ultima actualizare: 19 Februarie 2018
Rata credit de la 1,835 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

3 camere semidec, 63 mp, bucatarie patrata, lojie spatioasa, 5/10, spatiu verde generos intre bloc si trafic, termopane (SILENTIOS); vedere fata - spate (LUMINOS), bloc reabilitat termic, optional centrala gaze (CALDUROS), 5 min de Piata Obor (GUSTOS),  60 SECUNDE de metrou  Bucur Obor (ECONOMICOS). Blocul cu ACR. Cadastru si certificat energetic, acte la zi, gata de biznis. Exclus agentii, apartamentul isi asteapta proprietarul.

Detalii imobil Apartament Bucur Obor

Camere 3
Strada Masina de Paine
Suprafata 63 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..