Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere, foarte bine pozitionat, negociabil.

37 m2, 1/4, an constructie: 1973

40.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 21 Februarie 2018
Rata credit de la 1,063 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este curat si in stare buna, are gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, internet, cablu tv, balcon inchis. Este foarte bine pozitionat, la doi pasi de statia RATB, de piata si de magazinul Auchan. In apropiere sunt banci, magazine diverse si statii de metrou. Accesul spre centrul orasului se face rapid cu autobuze: 123, 335. Apartamentul are vedere in spate, zona e civilizata si cu verdeata. Locuinta se afla la etajul 1 si e foarte luminoasa. Se vinde mobilat sau semimobilat si e eliberabil. 

Detalii imobil Vanzare apartament 2 camere, foarte bine pozitionat, negociabil.

Pret/m2 1.081,08 €
Camere 2
Strada Nicolae Pascu
Suprafata 37 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1973
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..