Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere decomandat

54 m2, 9/11

430 € / luna

Ultima actualizare: 13 Februarie 2018

Se inchiriaza apartament 2 camere decomandat, situat la etajul 9 din 11. Bloc finalizat in 2017 in Complex Rotar Park Pesidence - statie metrou Pacii.
Prima inchiriere - apartament mobilat si utilat complet.
Loc parcare SUBteran - acces telecomanda.
Centrala proprie prin condensare cu termostat wireless, cuptor microunde, frigider, plita pe gaz, cuptor electric, hota, masina de spalat, TV led in living si in dormitor, aspirator, fier de calcat wireless, aer conditionat
Situat la 200m de statia de metrou Pacii si statiile RATB 61,62,136,137,138,178 si 236. In apropiere - Kaufland, Lidl, Mega Image. La 2 statii RATB se afla Militari Shopping Center.
Nu se accepta animale de companie. Preferabil cuplu/ familie serioasa, nefumatori. Termen lung.
Direct de la proprietar. Se percepe 1 luna de chirie avans si 1 luna garantie.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere decomandat

Garantie 430 €
Camere 2
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 54 m2
Etaj 9/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..