Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar,vând ap.2 camere dec.

55 m2, p/10, an constructie: 1978

57.000 €

Ultima actualizare: 10 Februarie 2018
Rata credit de la 1,491 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vând ap.2 cam.dec., an constr.1978,situat lângă Piața Gorjului,metrou,scoală,grădiniță, parter înalt cu grilaje,S=55 mp,hol 8 mp,bucătarie 10 mp,baie  9mp,hol 8 mp,dormitor 11 mp, sufragerie 17 mp,gresie pe toată suprafata , centrală termica nouă,instalatie termică ppr nouă,ușă metalică,termopane .Detin intabulare,cadastru,certificat energetic,expertixă tehnică pt bca (prefer cash).

Detalii imobil Proprietar,vând ap.2 camere dec.

Camere 2
Strada Mohorului nr 2
Suprafata 55 m2
Etaj p/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..