Apartament 2 camere metrou 1 mai PiaČa Chibrit

50 m2, 3/7, an constructie: 1962

63.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,659 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vând apartament calea Grivitei intersecția cu Ion Mihalache , la 2 minute de metrou, lângă stația de RATB , recent renovat cu gresie , faianța , termopane , dotat cu aer conditionat . Apartamentul este semidecomandat și este situat la etajul 3/7 intr un bloc reabilitat termic  Este situat pe mijlocul blocului, cu vedere stradală avand și un balcon generos. Nu ofer comision agențiilor imobiliare și nu sunt interesat de nici un fel de promovare.

Detalii imobil Apartament 2 camere metrou 1 mai PiaČa Chibrit

Camere 2
Strada Calea Grivitei 401
Suprafata 50 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1962
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..