Un apartament numit ACASA.

50 m2, parter (inalt)/3

300 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

La 20m de incantatorul parc Gheorghe Petrascu, intre Piata Muncii si Stadionul National, pe Bulevardul Basarabia, va ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat la parter (hochparter). Blocul cu 3 etaje, de tip “rusesc”, este recent reabilitat termic si prezinta garantii structurale recunoscute.  Interiorul este gandit in asa fel incat sa satisfaca nevoia de confort a unei tinere familii. Bucataria (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, spatii de depozitare, coltar cu masa), baia (cada, masina de spalat), sufrageria (birou, canapele de piele) si dormitorul (dresing, pat matrimonial cu saltea noua) sunt gandite pentru a va face sederea cat mai placuta, intr-o atmosfera calma si intima pe care o veti numi din prima clipa “acasa”.

Vecinii sunt oameni civilizati si linistiti. Metroul de la Piata Muncii este situat la o statie de tramvai distanta. Apartamentul este destinat inchirierii cu contract pe termen lung si nu se adreseaza agentiilor imobiliare.

 

Detalii imobil Un apartament numit ACASA.

Camere 2
Strada Bulevardul basarabia 88
Suprafata 50 m2
Etaj parter (inalt)/3
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..