2 camere-Bucuresti-Unirii-Dimitrie Cantemir proprietar

50 m2, 3/7, an constructie: 1965

90.000 €

Ultima actualizare: 8 Februarie 2018
Rata credit de la 2,343 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bucuresti-Unirii-Dimitrie Cantemir, Apartament 2 camere, balcon, decomandat, etaj 3 din 7,recent renovat, intr-un bloc reabilitat termic, apartamentul are vederea catre bulevard. Apartamentul a fost renovat recent cu finisaje de buna calitate, costuri mici de intretinere. Se vinde asa cum este, mobilat, utilat, direct de la proprietar. Fara comision catre firme imobiliare

Detalii imobil 2 camere-Bucuresti-Unirii-Dimitrie Cantemir proprietar

Camere 2
Strada Dimitrie Cantemir
Suprafata 50 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1965
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..