Vand apartament 2 camere Doamna Ghica

59 m2, Parter/8, an constructie: 1993

64.500 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,716 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PROPRIETAR, vand apartament 2 camere in zona Doamna Ghica.

Apartamentul este decomandat, foarte bine compartimentat si are suprafata utila 59 mp. Dispune de o camera de zi spatioasa, cu o suprafata de 20 mp, bucatarie, camara, debara, baie si dormitor, precum si de un hol cu un spatiu generos. Se afla la parterul unui bloc P+8, dat in folosinta in 1993, ce are ca structura beton armat.

Tamplaria este: exterior din PVC cu geam termopan si grilaje metalice, la interior usi lemn, usa intrare este metalica. Finisajele se compun din parchet in camere, placaje gresie si faianta in baie si bucatarie, zugraveli lavabile interfon, cablu, internet.

In imediata apropiere sunt Parcul Plumbuita si Tei, policlinica Regina Maria, Mall Veranda, Kaufland, magazine, farmacii, scoli, gradinite, RATB. Mijloace de transport in comun: tramvai 21, troleibuz, autobuz, la 3 stații pana Metrou Obor, piata Bucur Obor. 

Detalii imobil Vand apartament 2 camere Doamna Ghica

Camere 2
Strada Pancota
Suprafata 59 m2
Etaj Parter/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1993
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..