Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere decomandat Bucur Obor etaj 610,renovat

71 m2, 6/10, an constructie: 1974

117.000 €

Ultima actualizare: 4 Februarie 2018
Rata credit de la 3,221 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere decomandat Bucur Obor etaj 6/10,renovat in totalitate,an constructie 1974:Suprafata totala 71.32 mp UTILI
Instalatie electrica si sanitara schimbata in totalitate(Baterii GROHE)Geamuri termopane profil Q-FORT 5 STARS Geam TRIPAN IN GARANTIEUsa metalica ANTIEFRACTIE MACO BROWNUsi interior BELLA CASA Colectia TRAFICCalorifere verticale ROMSTAL CALITATE SUPERIOARAChiuveta bucatarie Material COMPOZIT SI MARMURA marca FATParchet PROGES 12 MMCertificat Energetic cu eficienta energetica CLASA ACadastru si intabulare facuteApartamentul se vinde partial mobilatLoc de parcare langa intrarea in blocBloc reabilitat termicApartamentul este situat la 3 minute de metrou si orice alt mijloc de transport,5 minute de piata Bucur Obor si VERANDA MALL.La parterul blocului sunt situate farmacii si mega image non-stopBlocul NU SE AFLA PE LISTA BLOCURILOR CU RISC SEISMIC!!!

SUNT PROPRIETAR DIRECT!!!!!

Detalii imobil Apartament 3 camere decomandat Bucur Obor etaj 610,renovat

Camere 3
Strada Colentina
Suprafata 71 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..