Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere et 12 in bloc tip vila Bvd. Lacul Tei

50 m2, 1/2, an constructie: 1964

80.000 €

Ultima actualizare: 3 Februarie 2018
Rata credit de la 2,128 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de 2 camere semidecomandat (sau garsoniera dubla) suficient de spatioasa pentru una-doua persoane, o mica familie sau chiar o mica firma, situata stradal pe Bvd. Lacul Tei, vis-a-vis de Bebe Tei si Farmacia Tei 1, intr-un imobil de doar 2 etaje(constructie tip vila super-solida din caramida). Apartamentul se afla la etajul1 si este cel mai bine aspectat din intreg imobilul din punctul de vedere al accesului stradal sau lateral(ferestre extrem de luminoase pe toate cele 3 fatade ale cladirii). Este bine ferit de temperaturi extreme si prezinta calorifere de fonta si aluminiu cu repartitoare, precum si aparat de aer conditionat. Camerele sunt mai inalte ca in majoritatea imobilelor-2.80 m, iar pentru romantici un tei batran vegheaza in fata casei si bate disctret la fereastra, iar vara inmiresmeaza puternic intreaga zona.
In ceea ce priveste dotarile interne, ele sunt modeste dar utile si extrem de durabile sau usor de reamenajat daca se doresc finisaje mai moderne 
- faianta la baie si bucatarie aplicata in urma cumulti ani, dar extrem de rezistenta multi ani de acum inainte, 
- parchet original de fag din anii '60 care necesita doar o simpla lustruire, aplicat in cele 2 camere comunicante - dormitor si sufragerie
- sufragerie imbracata in tapet lavabil de o culoare armonioasa vanilata
- dormitor, vestibul, baie si bucatarie tencuite si acoperite cu vopsea lavabila alba sau crem
- usile interioare sunt cele originale din anii '60, dar pastrate intr-o forma acceptabila de-alungul timpului
- geamurile si balconul sunt termopane
- bine izolat fonic si fara zgomot intern de lift
- usa de acces este metalica si foarte solida si sigura
- 2 parcuri in apropiere , gradinita, scoala, liceu si facultate in imediata apropiere, o gramada de spatii comerciale(ex farmacia Tei, Kaufland si Carrefour si Mega Image), spitalul Colentina si Floreasca, Bucur Obor si sos Stefan cel Mare usor de accesat cu RATB sau pe jos, diverse banci si alte optiuni de maxima necesitate.
Cat priveste conditiile locative, oamenii sunt linistiti si relativ putini numeric, traficul fiind mult redus comparativ cu alte imobile. Blocul/vila este bine intretinuta, ghena este externa si usor de accesat, lucru ce impiedica mirosul neplacut in interior. La demisol exista 2 cabinete medicale- medicina de familie si stomatologie.
Anexata aprtamentului este si o boxa la demisol foarte spatioasa( 8.11 mp), luminata atat natural cat si electricin care se poate amenaja o incapere sau depozita lucruri,dup a plac. Nu este tencuita sI nu prezinta pardoseala, dar poate fi usor realizat acest lucru dupa caz.

Detalii imobil Apartament 2 camere et 12 in bloc tip vila Bvd. Lacul Tei

Camere 2
Strada Bvd. Lacul Tei
Suprafata 50 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1964
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..