Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere. Ultracentral!

80 m2, 4/8, an constructie: 1960

145.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 6 Februarie 2018
Rata credit de la 3,857 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bucuresti , ULTRACENTRALApartament de vanzare 3 cam. semidecomandat et. 4/8 pe strada Iancu de Hunedoara vis a vis de spitalul de copii Vasile Alexandrescu, la 500 m de Piata Victoriei. Acces la mijloace de transport in comun: RATB, Metrou, scoli, gradinite in zona. Bloc reabilitat termic, supravegheat video pe scara si in lift. Gresie, faianta, usa metalica, aer conditionat, balcon 10 m. inchis cu termopan. Acces cablu, internet, apometre, repartitoare caldura,  contor gaze, posibilitate montare centrala proprie, incalzire in sistem centralizat.Pret negociabil.

Detalii imobil Apartament 3 camere. Ultracentral!

Camere 3
Strada Iancu de Hunedoara
Suprafata 80 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..