Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând Vilă P+2+Terasă circulabilă cu grădină amenajată

447 m2, P+2+T, an constructie: 2010

680.000 €

Ultima actualizare: 2 Februarie 2018
Rata credit de la 18,018 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând Vilă P+2+Terasă circulabilă cu grădină amenajată, situatã zona Baba Novac - Parc A.I. Cuza. Acces auto direct în / din str. Baba Novac.

          Total suprafaƫã construitã: 446.75  mp.

Suprafaţă teren: 199 mp., curte interioarã: 50 mp.

An construcţie: 2010.

Structura beton armat, cărămidă porotherm.

- Parter:  vestibul (15.69 mp.) cu tablou luminos din onix, scară în spiralã, placată cu marmură, care deserveşte toate nivelurile;  garaj (16.38 mp.);  grup sanitar cu duş (5.98 mp.); living (50.82 mp.) cu scară interioară placată cu marmură, contratrepte de onix luminate din interior, balustradã inox cu vitralii, şemineu placat cu marmură şi mozaic, încălzire în pardoseală; bucătărie (17.11 mp.) complet echipată, pardoseală marmură; curte interioara (50 mp.)

- Etaj 1: Living (28.25 mp.) cu geamuri vitraliu; dormitor  matrimonial cu dressing (31.52 mp.),  pardoseală parchet, baie cu lavoar dublu, cadă jacuzzi dublă cu televizor încorporat, pardoseală marmură, tablou mozaic; birou (8.34 mp.); dormitor cu baie (23.51 mp.), cadă jacuzzi.

- Etaj 2 (accesul se face independent pe scara de la intrare); hol, living bucătărie (35.58 mp.); dormitor 1 (15.23 mp.); dormitor 2 (8.92 mp.); baie (6.46 mp.); terasă acoperită (41.34 mp).

- Terasã circulabilă (96.51 mp.) amenajată cu grădină, cadă jacuzzi-spa 4 pers., pergolă, mobilier terasă.

Energie electricã trifazicã; centrală termică pe gaz metan, automatã cu panouri solare, instalaƫie de climatizare Daikin pe fiecare etaj cu spiter în fiecare camerã.

Sistem de supraveghere DVR cu 12 camere, sonerie cu display şi camerã video pentru fiecare etaj.

Doua locuri de parcare stradale supravegheate de camere video.

Posibilitate de achiziƫie cu mobilierul existent.

 

Preƫ vânzare: 680.000 euro

Relaƫii la telefon: 0755 066044

 

Detalii imobil Vând Vilă P+2+Terasă circulabilă cu grădină amenajată

Camere 9
Strada Papadiei 9
Suprafata 447 m2
Structura P+2+T
Bai 4
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..