Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Cotroceni

65 m2, 2/2, an constructie: 1934

71.000 €

Ultima actualizare: 2 Februarie 2018
Rata credit de la 1,846 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament in vila, situat pe Bd.Geniului, vis-a-vis de Palatul Cotroceni, intrare proprie, etaj 2/2, suprafata: 65 mp utili, 3 camere semidecomandate, baie, bucatarie, 2 debarale, centrala termica proprie, doua aparate de aer conditionat, curte 20mp cu acte + rest curte in folosinta in indiviziune, pod mansardabil, boxa la subsol, zona deosebita cu mult spatiu verde, 5min. metrou.
Pret: 71000 euro, Contact: 0730.410.783

Detalii imobil Apartament 3 camere Cotroceni

Camere 3
Strada Geniului
Suprafata 65 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1934
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..