Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzaree Apartament 2 camere - Salajan Dumbrava Noua

53 m2, 5/8, an constructie: 1975

65.000 €

Ultima actualizare: 13 Februarie 2018
Rata credit de la 1,718 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

apartament 2 camere dumbrava noua - theodor pallady apartament stradal, decomandat suprafata totala 53 mp an constructie bloc - 1975. imbunatatiri : gresie, faianta, parchet, aer conditionat, instalatie electrica , termica si canalizare schimbate complet in 2007, scafe cu spoturi pe pereti in camera si sufragerie, bloc reabilitat, termopane, calorifer pe balcon, apometre, repartitoare, usa metalica la intrare. bucataria ramane mobilata. holul ramane mobilat. vedere la bulevard. se poate discuta si despre restul de mobilier. in apropiere: - gradinita 232 - in spatele blocului - 4 min - scoala generala 92 - la capatul blocului - 5 min - hipermarket auchan - 3 statii tramvai, maga image - 1 statie - piata salajan - 3 min - metrou nicolae grigorescu sau 1 decembrie - 5 min - tramvai - in fata scarii.

Detalii imobil Vanzaree Apartament 2 camere - Salajan Dumbrava Noua

Camere 2
Strada str Dumbrava Noua
Suprafata 53 m2
Etaj 5/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..