Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VÂND SCHIMB urgent apartament 56 mp., conf. I dec., Podul Colentin

56 m2, 4/4, an constructie: 1988

62.500 €

Ultima actualizare: 21 Februarie 2018
Rata credit de la 1,663 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul are suprafața totala de 56 mp, decomandat, 2 camere, baie, bucătărie, cămara, hol, debara, dressing in dormitor . Multiple îmbunatățiri - geamuri termopan, izolație interioara, aer condiționat, calorifere noi pe cupru, hota, parchet,  gresie,  faianța,  bucătărie deschisa, balcon open cu living-ul și închis cu termopan . Apartamentul este orientat  S-E.  Bloc curat, cu interfon,  fără datorii și cu vecini de calitate.  Loc de parcare plătit la primărie. Zona foarte buna, liniștita, aerisita, la cca 100 m fata de șoseaua Colentina  (Parcul Plumbuita-Mac Donald's- Mega Image), tramvai, autobuz,troleibuz ,supermarket-uri, scoală, grădinița, parc.  La 5 min. de Bucur Obor și 15 min. de centrul orașului. Se vinde mobilat partial cu mobila noua pe comanda, frigider Beko, aragaz inox, mașina de spălat etc. Blocul este in curs de izolare exterioara. Loc de parcare plătit la primărie.

Schimb doar cu casa mica la curte si teren mic sect.2  Apartamentul are suprafața totala de 56 mp, decomandat, 2 camere, baie, bucătărie, cămara, hol, debara, dressing in dormitor . Multiple îmbunatățiri - geamuri termopan, izolație interioara, aer condiționat, calorifere noi pe cupru, hota, parchet,  gresie,  faianța,  bucătărie deschisa, balcon open cu living-ul și închis cu termopan . Apartamentul este orientat  S-E.  Bloc curat, cu interfon,  fără datorii și cu vecini de calitate.  Loc de parcare plătit la primărie. Zona foarte buna, liniștita, aerisita, la cca 100 m fata de șoseaua Colentina  (Parcul Plumbuita-Mac Donald's- Mega Image), tramvai, autobuz,troleibuz ,supermarket-uri, scoală, grădinița, parc.  La 5 min. de Bucur Obor și 15 min. de centrul orașului. Se vinde mobilat partial cu mobila noua pe comanda, frigider Beko, aragaz inox, mașina de spălat etc. Blocul este in curs de izolare exterioara. Loc de parcare plătit la primărie.  0737031715

Schimb doar cu casa mica la curte si teren mic sect.2  Pretul echivalent este de 60.000E usor neg, echivalent este de 60.000E usor neg,

Detalii imobil VÂND SCHIMB urgent apartament 56 mp., conf. I dec., Podul Colentin

Camere 2
Strada Piatra Mare
Suprafata 56 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..