Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere - Iancului (vis-a-vis) de gura de metrou

65 m2, 4/8, an constructie: 1965

68.000 €

Ultima actualizare: 5 Februarie 2018
Rata credit de la 1,800 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, semi-decomandat - Iancului (Vis-a-vis de gura mica de Metrou, pozitionat pe Sos Mihai-Bravu), 2 balcoane (unul mare lung in fata unul mic care da in spatele blocului), bl reabilitat, etaj 4/8, are niste imbunatatiri dar necesita usoara renovare. 
Bl din 1963. Persoana fizica, usor negociabil.

Pozitia foarte buna, vecinatate: Sc 56/ Liceul Mihai Viteazu/ Iulia Hasdeu, Bucur Obor, Ritmului, Ferdinand, Pache Protopopescu, Vatra Luminoasa, Mosilor, Pantelimon, Foisorul de Foc etc.

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere - Iancului (vis-a-vis) de gura de metrou

Camere 3
Strada Sos Mihai Bravu
Suprafata 65 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..