Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere ultra-central

70 m2, 2/2

650 € / luna

Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2018

Apartament cu trei camere, renovat integral in ultimele luni, mobilat modern, etaj 2 din 2.Pretul chiriei INCLUDE CALDURA (factura de gaze)Baie si bucatarie complet utilate (masina spalat rufe, masina spalat vaze, cuptor, plita electrice, hota, frigider), aer conditionat. Extrem de luminos (geamuri mari, dubla orientare est si vest), cladire cu portar pe timpul zilei de luni pana vineri. La 3 minute de metrou Romana si 5 minute de Perla/Stefan cel Mare. Zona linistita, de case. 

Detalii imobil Apartament 3 camere ultra-central

Camere 3
Strada Caragea Ioan Voda
Suprafata 70 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..