Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Vila Berceni luica

198 m2, Bca, an constructie: 2007

139.000 €

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2018
Rata credit de la 3,676 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Casa vila parter + etaj 5 camere baie bucatarie hol magazie beci constructie 2007 bca izolat centrala gaze apa canal curent gresie faianta parchet termopan um ac centrala gaze curata intabulate 2 minute statie ratb sos Giurgiului Luica scoala grafinita magazine in apropiere cadastru intabulare merita vazuta 

Detalii imobil Casa Vila Berceni luica

Camere 5
Strada Luica
Suprafata 198 m2
Structura Bca
Bai 1
Suprafata teren 320 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..