Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Apartament 2 camere Bucurestii Noi

49 m2, 7/10, an constructie: 1967

58.500 €

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2018
Rata credit de la 1,610 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament de 2 camere vis-a-vis de parcul Bazilescu, 
Bloc reabilitat, G+F+P UM, termopane. 
Detector gaze.
Bloc linistit, de pensionari. 
Statia de metrou este vis-a-vis de bloc.Magazin Lidl, la o statie de autobuz. 
Scoala generala, gradinita, piata agroalimentara la 10 min, 
Mega Image, Kaufland,Penny Market.Trebuie facuta succesiune pentru singurul mostenitor al apartamentului. Demersurile vor incepe dupa semnarea antecontractului si dureaza cel mult 30 de zile.

Detalii imobil Vanzare Apartament 2 camere Bucurestii Noi

Camere 2
Strada BULEVARDUL BUCURESTII NOI
Suprafata 49 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1967
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..