Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ocazie !!! Vila Tineretului ,Palatul Copiilor langa parcul Tineretului

230 m2, P+1+M, an constructie: 2006

250.000 €

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2018
Rata credit de la 6,622 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand vila P+1+M in cartierul Tineretului,vis-à-vis de Palatul Copiilor ,la 2 minute de Parcul Tineretului,teren 248 MP,suprafata total construita 230 MP,an constructie 2006 ,amprenta la sol 90 MP,2locuri parcare in curte+garaj 24 MP+2 locuri de parcare platite in exteriorul curtii,2 iesiri in 2 strazi diferite ,terasa acoperita 22 MP ,compusa din parter :2 intrari,2 holuri, ,o baie ,debara ,o bucatarie in casa ,o bucatarie pe terasa living,centrala termica ,etaj 1:3 dormitoare,o baie,mansarda:dormitor,un W.C. serviciu,dressing,living,hol,18 calorifere ,parchet de stejar in dormitoare,gresie in restul casei,3 aparate aer conditionat,finisaje de foarte buna calitate,alarma conectata la firma de paza ,gradina foarte ingrijita ,imobil pretabil pentru sediu firma sau rezidential,pret 250.000 euro (sub pretul zonei !).

Detalii imobil Ocazie !!! Vila Tineretului ,Palatul Copiilor langa parcul Tineretului

Camere 6
Strada CARAMIDARII DE JOS 4
Suprafata 230 m2
Structura P+1+M
Bai 3
Suprafata teren 248 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2006
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..