Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Dr. Taberei - Prelungirea Ghencea

87 m2, 4/5, an constructie: 2008

76.000 €

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2018
Rata credit de la 1,973 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PARTICULAR - Vand apartament 2 camere, confort 1, decomandat, etaj 4/5, bl. an constructie 2008, orientare Est, suprafata 87 m.p., 1 balcon, 1 grup sanitar, toate imbunatarile, UM, G,F,P,T, renovat, centrala termica, 1 aer conditionat + mobila bucatarie, masa, scaune, frigider, pat. Ap. este liber. Bloc civilizat, scara curata - aproape de statiile RATB - Ghidiceni, Valea Oltului - 105, 122, 222, 385, 408, 428, N122. Supermarketuri, scoli gimnaziale - NR. 144, 279; Scoli Gimnaziale speciale - Sf. Maria, si C-tin Paunescu. Zona foarte linistita cu circuit inchis - optional contra costa 6000 Euro - loc parcare subteran.

Toate actele sunt pregatite pentru vanzare.

Detalii imobil Dr. Taberei - Prelungirea Ghencea

Camere 2
Strada Prelungirea Ghencea 65B
Suprafata 87 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..